Verwijderen huidoneffenheden

Wij kunnen bij huidoneffenheden verschillende behandelingen en oplossingen bieden om specifieke problemen aan te pakken en de gezondheid en uitstraling van de huid te verbeteren. Huidoneffenheden kunnen fibromen, pigmentatie of storende vaatjes zijn. Hier volgen enkele manieren waar wij u kunnen helpen bij huidoneffenheden.

Huidanalyse

We voeren een grondige analyse uit om de aard en oorzaak van de huidoneffenheden te identificeren. Dit omvat het beoordelen van goedaardige huidgezwellen zoals steelwratjes en storende vaatjes.

Advies en educatie

Wij kunnen u voorlichten over de juiste huidverzorgingsroutine, inclusief geschikte producten en technieken voor thuisgebruik. We geven uitleg over hoe u uw huid het beste kunt verzorgen en beschermen alsmede welke factoren van invloed kunnen zijn op uw huidconditie.

Steelwratjes (Fibromen)

Deze komen vaak voor op delen van het lichaam waar de huid plooibaar is, zoals de hals, oksels, onder de borsten en in de liesstreek. Wij kunnen deze fibromen op verschillende manieren behandelen, afhankelijk van uw voorkeur en specifieke kenmerken van de fibromen.

Storende vaatjes

Bij ons in de praktijk behandelen we spider naevi (kleine teleangiëctastieën) door middel van microcoagulatie, waarbij hoogfrequente stroom wordt gebruikt om de zichtbare bloedvaatjes te coaguleren en verminderen.

Camouflagetherapie

Indien huidoneffenheden niet behandeld kunnen worden of indien u hier voorkeur voor heeft, dan kunt u ook kiezen voor camouflagetherapie.

Door middel van een nauwkeurige analyse van uw huidoneffenheden stellen we een behandelplan op. Soms is het raadzaam om eerst een afspraak met een arts te raadplegen. Ook kan het zijn dat we u doorsturen voor een laserbehandeling bij collega huidtherapeuten.

 

Het eerste gesprek

Tijdens een persoonlijk intake gesprek worden uw klachten, vragen, wensen en doelen besproken.
Samen met u stellen we een behandelplan en behandeltraject op. De kosten voor de intake bedragen €35,-.
Afspraak maken
Kwaliteitsregister, NVH
‘Huid- en oedeemtherapie Inge van der Aa’ is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, de NVH.