Pre- en postoperatieve zorg

Wij kunnen een waardevolle ondersteuning bieden op het gebied van pre- en postoperatieve zorg, vooral bij cosmetische ingrepen of huidgerelateerde operaties. Hier zijn enkele aspecten waar wij bij kunnen helpen.

Endermologie

Deze bindweefselmassage kan zowel pre- als postoperatief worden ingezet bij verschillende operaties. Denk hierbij aan een tumescente liposuctie, een ooglidcorrectie of een borstreconstructie. Lees meer over Endermologie.

Littekentherapie

Na een operatie kan een litteken bewegingsbeperking veroorzaken, maar deze kan ook jeuken of ontsieren. Hier hebben wij verschillende behandelmogelijkheden voor. Lees meer over littekentherapie.

Productadvies

Voor de operatie kunnen bepaalde producten een ondersteuning bieden voor sneller herstel na de operatie. Na de operatie kunnen we, afhankelijk van uw specifieke klachten, wensen en doelen, u helpen bij het verzorgen en beschermen van uw huid. Lees meer over productadvies.

Het eerste gesprek

Tijdens een persoonlijk intake gesprek worden uw klachten, vragen, wensen en doelen besproken.
Samen met u stellen we een behandelplan en behandeltraject op. De kosten voor de intake bedragen €35,-.
Afspraak maken
Kwaliteitsregister, NVH
‘Huid- en oedeemtherapie Inge van der Aa’ is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, de NVH.