Chemische peelings

Een chemische peeling is een cosmetische behandeling die gericht is op het verbeteren van de huidtextuur, het verminderen van onvolkomenheden en het herstellen van een jeugdige uitstraling. Tijdens de behandeling worden speciaal samengestelde peelings aangebracht, die de bovenste huidlagen exfoliëren en vernieuwen.

Wij werken met verschillende soorten peelings.

  • Milde peelings, ideaal voor het behandelen van lichte rimpels, fijne lijntjes, ongelijke teint of als u een prachtige glow wilt omdat u iets te vieren heeft. Deze peelings hebben een minimale hersteltijd.
  • Medium peelings zijn effectief bij huidproblemen zoals acne, acnelittekens, oppervlakkige pigmentvlekken en huidveroudering. Deze peeling heeft een wat langere hersteltijd.
  • Intensieve peelings zijn geschikt voor ernstiger huidproblemen en diepere rimpels. De hersteltijd kan 2 weken duren, het resultaat is vaak indrukwekkend.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voorafgaand aan een peeling zullen we tijdens een persoonlijk intake gesprek bepalen welke peeling voor uw huid geschikt is en wat de te verwachten resultaten zijn. Voor een succesvolle peeling is het essentieel om enkele voorzorgsmaatregelen te nemen. Deze voorzorgsmaatregelen, maar ook de nazorginstructies komen tijdens dit gesprek aan bod. Tevens kunnen we aangeven wat de behandeling gaat kosten en of uw zorgverzekeraar (een gedeelte van) de behandeling vergoed.

Voordelen van een peeling

  • Huidverjonging. Chemische peelings stimuleren de productie van collageen en bevorderen de celvernieuwing, wat resulteert in een jeugdiger ogende huid en een verbeterde elasticiteit.
  • Verminderen van huidonvolkomenheden. Chemische peelings verminderen fijne lijntjes, rimpels, acne, acnelittekens, zonbeschadigde huid en andere huidonregelmatigheden, waardoor een gladdere en egaler uitziende huid ontstaat.
  • Verbeterde huidtextuur. Chemische peelings verwijderen dode huidcellen en verbeteren de huidtextuur, hierdoor wordt de teint helderder en stralender.
  • Behandeling van huidproblemen. Wij kunnen de chemische peelings aanpassen aan verschillende huidtypen en -problemen.

Ontdek de kracht van chemische peelings en geniet van een stralende, jeugdige huid!

Het eerste gesprek

Tijdens een persoonlijk intake gesprek worden uw klachten, vragen, wensen en doelen besproken.
Samen met u stellen we een behandelplan en behandeltraject op. De kosten voor de intake bedragen €35,-.
Afspraak maken
Kwaliteitsregister, NVH
‘Huid- en oedeemtherapie Inge van der Aa’ is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, de NVH.