Icoone Lasermed

Behandelwijze endermologie

De Icoone® LaserMed is de nieuwste generatie van mechanische bindweefselmassage. Door de gepatenteerde Roboderm® technologie wordt zowel de bovenste huidlaag als het dieper gelegen weefsel gestimuleerd. 

Deze mechanische stimulatie is uniek door de gefractioneerde rollers. In de rollers van Icoone zitten gaatjes. De gaatjes die vacuüm trekken, zuigen de oppervlakkige huidlaag aan zonder deze dicht te knijpen en trekken aan het glazige bindweefsel netwerk. Deze behandeling wordt doorgaans toegepast bij Endermologie.

Stimulatie

Icoone Robomicro Treatment bij Inge van der Aa Huid- en Oedeemtherapie Twente / Overijssel

Icoone Robomicro Treatment bij Inge van der Aa Huid- en Oedeemtherapie Twente / Overijssel

Led en Laser

De icoone® LaserMed combineert daarnaast ook LED en LASER. Het is klinisch bewezen dat de laser diep in het onderhuids vetweefsel doordringt en geabsorbeerd wordt door enkel vet. De vetcellen worden vloeibaar. Hierdoor kan het vet, wat is vrijgemaakt door de laser, verplaatst worden naar de bloedvaten om het vervolgens te transporteren naar de lever die vetten kan omzetten in de verbrandingsstof; suiker.

Door stimulatie aan de oppervlakte werkt het door naar de onderliggende weefsels.

De gefractioneerde rollers creëren 21.600 stimulaties per dm2 wat zorgt voor een groots fysiologisch effect om de natuurlijke cel functie te herstellen.

De rollers kunnen zowel binnenwaarts, buitenwaarts, voorwaarts én achterwaarts roteren.

Icoone Robosolo Laser Treatment bij Inge van der Aa Huid- en Oedeemtherapie Twente / Overijssel

De mechanische stimulatie van het weefsel – door de twee Independent Motorized Rollers – zorgt voor het afvoeren van het vrijgemaakte vet richting het lymfesysteem, het stimuleren van de bloedcirculatie en lymfedrainage.

Resultaten van Icoone Lasermed

Al na één behandeling ervaar je verschil. Afhankelijk van het gewenste resultaat wordt het aantal benodigde behandelingen bepaald na de eerste behandeling. U kunt hiervoor uiteraard een afspraak maken voor Icoone laserbehandeling.

Het eerste gesprek

Tijdens een persoonlijk gesprek (intake) worden uw klachten, vragen, wensen en doelen besproken.
Wij stellen samen met u een behandelplan en -traject op. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend.
Afspraak maken
Kwaliteitsregister, NVH
‘Huid- en oedeemtherapie Inge van der Aa’ is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, de NVH.