Camouflagetherapie / make-up

Camouflagetherapie is een cosmetische techniek die wordt toegepast om huidonvolkomenheden, zoals littekens, pigmentatieproblemen of andere zichtbare aandoeningen tijdelijk te verbergen of minder opvallend te maken. Wij werken met de producten van Colorescience. Ons doel is om hiermee uw zelfvertrouwen te vergroten, de huid te verbeteren en te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Wij hanteren doorgaans de volgende stappen bij camouflagetherapie.

Huidanalyse

We beginnen met een grondige analyse van uw huid en uw specifieke huidprobleem dat gecamoufleerd moet worden. We kijken hierbij naar de kleur, textuur en de omvang van het te camoufleren gebied

Productselectie

Colorescience is een merk dat gespecialiseerd is in hoogwaardige minerale make-up. Op basis van de huidanalyse en uw doelen, selecteren wij de producten die het beste aan uw wensen voldoen. Deze producten variëren van vloeibare concealers, tot foundations en poeders.

Applicatietechnieken

We helpen u de producten middels specifieke applicatietechnieken gelijkmatig en effectief aan te brengen. Dit kan bijvoorbeeld ook met behulp van een speciale kwast.

Camouflagetherapie kan een waardevolle toepassing zijn voor mensen met zichtbare huidproblemen of voor verzorging en camouflage van de huid na behandelingen.

Het eerste gesprek

Tijdens een persoonlijk intake gesprek worden uw klachten, vragen, wensen en doelen besproken.
Samen met u stellen we een behandelplan en behandeltraject op. De kosten voor de intake bedragen €35,-.
Afspraak maken
Kwaliteitsregister, NVH
‘Huid- en oedeemtherapie Inge van der Aa’ is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, de NVH.