Huidverjonging

Onze huidtherapeuten kunnen op het gebied van huidverjonging verschillende behandelingen en adviezen aanbieden om de tekenen van huidveroudering te verminderen en de algehele gezondheid en uitstraling van de huid te verbeteren. Hier zijn enkele manieren waarop wij u kunnen helpen met betrekking tot huidverjonging.

Huidanalyse

Wij voeren een grondige analyse van de huid uit om de specifieke tekenen van huidveroudering te identificeren, zoals fijne lijntjes, rimpels, verminderde elasticiteit en pigmentatie. Op basis hiervan stellen we een behandelplan op en kunnen we advies geven over de juiste huidverzorgingsroutine.

Advies en educatie

Wij kunnen u voorlichten over de juiste huidverzorgingsroutine, inclusief geschikte producten en technieken voor thuisgebruik. We geven uitleg over hoe u uw huid het beste kunt verzorgen en beschermen alsmede welke factoren van invloed kunnen zijn op uw huidconditie.

Gezichtsbehandelingen

We bieden aan die gericht zijn op het verbeteren van de huidtextuur, het stimuleren van de collageenproductie en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Hierbij kunt u denken aan chemische peelings, skinpen en endermologie.

Het is belangrijk te benadrukken dat de aanpak van huidveroudering vaak het beste is wanneer verschillende behandelingen en strategieën worden gecombineerd. Een individueel behandelplan wordt opgesteld op basis van uw specifieke behoeften en doelen.

Plan nu een afspraak in om een gepersonaliseerd behandelplan voor huidverjonging samen te stellen.

Het eerste gesprek

Tijdens een persoonlijk intake gesprek worden uw klachten, vragen, wensen en doelen besproken.
Samen met u stellen we een behandelplan en behandeltraject op. De kosten voor de intake bedragen €35,-.
Afspraak maken
Kwaliteitsregister, NVH
‘Huid- en oedeemtherapie Inge van der Aa’ is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, de NVH.