Inge van der Aa


Mijn naam is Inge van der Aa. Na mijn opleiding voor huidtherapie te hebben afgerond en waarnemingen te hebben gedaan in diverse praktijken, ben ik in 2009 gestart met mijn eigen praktijk in Hardenberg.

Mijn werk als huid- en oedeemtherapeut doe ik met ontzettend veel plezier. In de loop der jaren is de paramedische zorg verschoven van “ontzorgen” naar “zorgen dat” en dit vind ik een positieve ontwikkeling, met name op het gebied van oedeemtherapie.

Uw huid is onze zorg

Inmiddels heb ik tevens vestigingen in Albergen en Tubbergen. Samen met mijn collega Roos, die in 2015 voor me is komen werken, doe ik mijn uiterste best om de juiste zorg aan te kunnen bieden. Ik zie het als een uitdaging om op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en het volgen van interessante cursussen. Roos en ik proberen op die manier de juiste oplossing te vinden van uw (huid)probleem.

Als huidtherapeut ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en sta ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Roos Johannink


Mijn naam is Roos Johannink, ik ben sinds juni 2014 afgestudeerd als huidtherapeut en oedeemtherapeut aan de hogeschool Utrecht. Sinds maart 2015 ben ik werkzaam binnen de praktijk van Inge van der Aa.

Tijdens mijn opleiding heb ik ervaring op mogen doen binnen verschillende stages. Al snel werd duidelijk dat de combinatie van het cosmetische en het medische mij erg aansprak. Dat is wat ik binnen deze praktijk heb kunnen vinden en waar ik veel plezier aan beleef.

Goede behandeling in prettige sfeer

Ik vind het belangrijk om samen met de patiënt een behandeltraject op te stellen, om vervolgens naar een doel toe te kunnen werken. Het mooiste aan mijn werk vind ik om de patiënt tevreden en met een lach op het gezicht de praktijk te zien verlaten. Ik vind het belangrijk om een goede sfeer te creëren en me in te kunnen leven in de patiënt. Ik zal dan ook mijn uiterste best doen om de patiënt in de praktijk op zijn of haar gemak te laten voelen.

Als huidtherapeut ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en sta ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

De praktijk

 

Visie

In ons werk als huidtherapeut vinden wij het belangrijk om aandacht te schenken aan bijkomende sociale en emotionele kanten van het hebben van een huidaandoening. Belangrijk voor ons is dat patienten zich in onze praktijk op hun gemak voelen en met meer zelfvertrouwen de praktijk verlaten. Onze betrokkenheid, eerlijkheid en de ontspannen sfeer tijdens de behandelingen worden door velen gewaardeerd.

Omdat wij kwaliteit een eerste vereiste vinden voor ons werk als huidtherapeut zijn wij aangesloten bij de beroepsvereniging Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Vanuit beide instanties worden bepaalde kwaliteitseisen opgelegd waaronder het volgen van voldoende relevante bijscholingen. Dit zorgt ervoor dat uw huid bij ons goede handen is.