Huidverbetering

Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren en optimaliseren van de gezondheid en het uiterlijk van de huid. Onze huidtherapeuten hebben uitgebreide kennis over de anatomie en fysiologie van de huid en kunnen verschillende behandelingen uitvoeren om specifieke huidproblemen aan te pakken. Hier zijn enkele manieren waarop wij u kunnen helpen met huidverbetering.

Huidanalyse

Wij voeren een grondige analyse van de huid uit om de specifieke behoeften en problemen te identificeren. Hierbij wordt gekeken naar huidtype, gevoeligheid, hydratatie en eventuele huidproblemen zoals acne, rosacea, pigmentatie of huidveroudering.

Advies en educatie

Wij kunnen u voorlichten over de juiste huidverzorgingsroutine, inclusief geschikte producten en technieken voor thuisgebruik. We geven uitleg over hoe u uw huid het beste kunt verzorgen en beschermen alsmede welke factoren van invloed kunnen zijn op uw huidconditie.

Gezichtsbehandelingen

We voeren professionele gezichtsbehandelingen uit en specifieke behandelingen voor bepaalde huidproblemen. Deze behandelingen helpen de algehele gezondheid en uitstraling van de huid verbeteren. Hierbij kunt u denken aan acnetherapie, skinpen, peelings en endermologie.

Een afspraak met een huidtherapeut is vaak de eerste stap om een gepersonaliseerd behandelplan op te stellen dat afgestemd is op uw individuele huidbehoeften en doelen.

Het eerste gesprek

Tijdens een persoonlijk intake gesprek worden uw klachten, vragen, wensen en doelen besproken.
Samen met u stellen we een behandelplan en behandeltraject op. De kosten voor de intake bedragen €35,-.
Afspraak maken
Kwaliteitsregister, NVH
‘Huid- en oedeemtherapie Inge van der Aa’ is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, de NVH.